BV Greenline

News

2021 DJSI: A BUREAU VERITAS MEGERŐSÍTETTE VEZETŐ POZÍCIÓJÁT IPARI SZAKMAI SZOLGÁLTATÁSOK KATEGÓRIÁBAN

2021. 11. 19

Forrás: Bureau Veritas Csoport honlapja, 2021. november 15

Az inspekciók, megfelelőség- ellenőrzés és tanúsítási szolgáltatások terén világelső Bureau Veritas a 2021-es Dow Jones Fenntarthatósági Indexek (DJSI) Vállalati Fenntarthatósági Értékelési rangsorában– amely magában foglalja a TIC szektort is- első helyen áll ipari szakmai szolgáltatások kategóriában.

A Bureau Veritas Csoport 85/100-as pontszámot ért el, szemben az iparági 34/100-as átlaggal. Értékelési eredményei 85 és 86 pont között mozognak az alábbi három kritériumban: Governance & Economic, Environmental és Social kritériumok.

Didier Michaud-Daniel, a Bureau Veritas vezérigazgatója így nyilatkozott: „Büszkék vagyunk arra, hogy az első helyen állunk és a DJSI-ben a fenntarthatóság terén a világ legjobban teljesítő vállalatai közé tartozunk. Ez az elismerés tükrözi a Bureau Veritas folyamatos erőfeszítéseit, hogy példakép legyen az iparágban a fenntarthatóság terén, különös tekintettel a környezeti, társadalmi kérdésekre. Mindezt jól szemlélteti 78 000  elkötelezett döntéshozónk a vállalat minden szintjén, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a társadalomra és bolygónkra egyaránt.

Manjit Jus, az S&P Global ESG kutatási részlegének vezetője hozzátette: "Gratulálunk a Bureau Veritas-nak a Dow Jones Fenntarthatósági Indexébe (DJSI) való bekerüléshez. A DJSI kitüntetés azt tükrözi, hogy az vállalat iparágában abszolút vezető szerepet tölt be a fenntarthatóság terén. A 2021-es S&P Globális Vállalati Fenntarthatósági Értékelésében részt vevő vállalatok magas száma bizonyítja az ESG iránti növekvő érdeklődést."

A DJSI-t, beleértve a Dow Jones Sustainability World Indexet (DJSI World) 1999-ben vezették be, mint a piacon elérhető globális fenntarthatósági benchmarkok úttörő sorozatát. Az indexcsalád globális, regionális és országos benchmarkokból áll.

Hatalmas elismerés a Bureau Veritas Csoportnak, hogy iparági kategóriájában a legfelelősségteljesebb vállalatnak választották, 43 másik vállalattal megküzdve a címért.  A vállalat a belső fenntarthatóság terén példamutató módon működik, miközben a fenntarthatósági szolgáltatások és megoldások széles skáláját kínálja BV Greenline szolgáltatása révén.