vehicle stock control

Gépjárműkészlet ellenőrzése

Gépjármű-kereskedők (dealerek) készleteinek ellenőrzése

KIHÍVÁS

A gépjárműgyártók pénzügyi egységeinek feladata, hogy az eladások ösztönzése érdekében finanszírozzák saját kereskedői hálózataikat. Ezáltal a kereskedői hálózaton belül nagy összegű pénz kering, ami jelentős anyagi költséggel járó terhet jelent. A veszteségek minimális szintre csökkentése és megelőzése érdekében a szerződésben vállalt kötelezettségek és a fizetési határidők szigorú nyomon követése és ellenőrzése szükséges.

VÁLASZUNK

Mit jelent a gépjárműkészlet ellenőrzése (Vehicle Stock Control, VSC)? 

Ez egy olyan szolgáltatás, amely segít a gépjárműgyártó vállalatoknál dolgozó pénzügyi kontrollereknek figyelemmel kísérni a kereskedésekben tárolt járműkészletet, valamint a vonatkozó szerződéses fizetési kötelezettségeket és dokumentumokat, az ügyfél audit kritériumai szerint. 

Melyek a fő előnyök? 

  • A gyártó pontosan és naprakészen ismeri a készleteket az egész kereskedői hálózaton belül: az adatokat a Bureau Veritas a helyszínről jelenti le elektronikus úton.
  • Az auditterv rugalmas kialakítása mind az ütemezés (éves, havi, heti, napi), mind a helyszín (egész hálózat vagy csak a kritikus kereskedők) tekintetében.
  • Megbízható adatgyűjtés, az információk bizalmasságának teljes körű figyelembevételével.
  • Alacsony és rugalmas költség a Bureau Veritas auditorok kiterjedt hálózatának köszönhetően
  • Egy megbízható, globális vállalat által nyújtott független harmadik feles szolgáltatás.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • Lehet-e a gépjárműkészlet-szabályozást kiszervezett szolgáltatásként igénybe venni?

Ebben a szektorban az ügyfelek gyakran saját auditori/kontrolleri csapattal rendelkeznek. Feladataik részben vagy egészben kiszervezhetők a Bureau Veritas szakértői számára.

  • Biztonságos ez a folyamat?

A feldolgozott információk védelme és a működési hatékonyság optimalizálása érdekében a titoktartást minden Bureau Veritas szolgáltatás esetében szerződésben garantáljuk. Az auditok ütemezése teljes mértékben bizalmas.

  • Milyen gyakran hajtanak végre auditokat?

Az ügyfél kérésétől és a dealerektől függően, általában havonta egyszer.

Kérjen ajánlatot

Tovább