hamburger 2

BRC TANÚSÍTÁS

A BRC (BRITISH RETAIL CONSORTIUM) egy brit szabvány, mely olyan szervezetek számára készült, akik élelmiszerelőállítással vagy tárolással, szállítással és értékesítéssel foglalkoznak, beleértve a vendéglátást is. A kereskedelmi láncok és a fogyasztók körében egyre nagyobb az érdeklődés az élelmiszerbiztonsággal és a minőséggel kapcsolatos megfelelés iránt. Ez a szabvány közvetetten a kiskereskedelmi láncokban lévő márkák beszállítóira specializálódott.

A kereskedelmi vállalatok jó hírnevük megőrzése érdekében egyre gyakrabban megkövetelik saját márkás termékeik beszállítóitól, hogy az ágazati szabványoknak megfelelően működjenek. A Brit Kiskereskedelmi Konzorcium (BRC) szabványok célja, hogy egységes követelményeket támasszon a brit kereskedőknek beszállító élelmiszeripari cégek számára. A szabvány kiterjed a minőségre, a higiéniára és a termékbiztonságra is.

A BRC szabvány kötelezővé teszi:

  • a HACCP alkalmazását,
  • a dokumentált minőségirányítási rendszert,
  • az üzemi környezeti előírások, termékek, folyamatok és alkalmazottak ellenőrzését.

Miért érdemes alkalmazni a BRC szabványt?

  • Átfogó szabvány a termékbiztonság növelésére,
  • Naprakész adatbázis a tanúsított szervezetekről
  • Feltétel a brit kereskedelmi vállalatok beszállítóinak,
  • Segít az erőforrások hatékony felhasználásában.

MIÉRT A BUREAU VERITAS?

Nemzetközi hálózat

140 országban vagyunk jelen, amely komoly nemzetközi tapasztalatot jelent, és lehetővé teszi multinacionális ügyfeleink számára a velünk való együttműködést valamennyi képviseletüknél.

Szakértőink

A Bureau Veritas egyik legfontosabb értéke a saját munkatársai, hiszen az ő szaktudásuk, képességeik határozzák meg a nyújtott szolgáltatás minőségét. Nemcsak tevékenységi területeinken, de iparágak szerint is rendelkezünk Magyarországon megfelelő tapasztalattal bíró szakértőkkel, akik rendszeresen észrevételeket, információkat cserélnek egyéb országokban tevékenykedő kollégáinkkal is. Ez elősegíti a vállalatok problémáinak minél jobb megértését.

Integrált szolgáltatások

Integrált szolgáltatásaink előnye ügyfeleink számára az idő-és költségmegtakarítás, amelyet az egyszerre végzett auditok biztosítanak. A tanúsítás mellett tanfolyamainkon a szabványokkal kapcsolatos ismereteket is nyújtunk gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül.

Elismertség

A Bureau Veritas az egyik legszélesebb körben elismert tanúsító testület, több mint 30 nemzetközi akkreditációval rendelkezik.

Kérjen ajánlatot

Tovább