Késztermékes tálaló

FSSC 22000 szabványismeretek tanfolyam

Célok
Az FSSC 22000 szabvány legfrissebb kiadásának áttekintése, a szabványkövetelmények ismertetése, a szabvány felépítésének áttekintése.

Kinek ajánljuk?
Elsősorban minőségügyi és élelmiszerbiztonsági területen dolgozó szakemberek, valamint az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszerek kialakításával foglalkozó, illetve azok alkalmazásában közreműködő munkatársak számára.

Tematika

  • Az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszer alapkoncepciója
  • Az ISO 22000 és IFS Food /BRC Food szabvány alapkövetelményei, értelmezése
  • Az ISO 22000 szabvány felépítése
  • Kapcsolódás más szabványokhoz (ISO 9001, HACCP)
  • Gyakorlatok, esettanulmányok


A résztvevők értékelése
A résztvevők teljesítményének folyamatos értékelése elméleti és gyakorlati szempontok alapján. A tanfolyamon vizsga nincs.

Időtartam
1 napos tanfolyam

Gyakorlati tudnivalók: TANFOLYAM NAPTÁR és ONLINE JELENTKEZÉSI LAP