covid-19

News

COVID-19 járványügyi helyzet

2020. 03. 25

A Bureau Veritas Csoport CEO-jának, Didier Michaud-Daniel-nek nemrég közzétett nyilatkozata a COVID-19 járványügyi helyzettel kapcsolatban.

 „Több hete figyeljük maximális figyelemmel és ezzel együtt aggódva a COVID-19 vírus helyzetet.

Dolgozóink, családjaik és ügyfeleink egészsége és biztonsága a legfontosabb számunkra. A Bureau Veritas Csoportnál globális és helyi szinten összehangolt együttműködést valósítottunk meg, ezért szeretnék őszintén köszönetet mondani minden BV alkalmazottnak, amiért erőn felül teljesítve helytállnak ebben a helyzetben.

Örömmel látom, hogy Kínában a dolgozóink és ügyfeleink egyre jobban vannak, mindennapi tevékenységüket fokozatosan folytatni tudják. Minden más országban a világon, ahol a helyzet jelenleg is kritikus, tanulnunk kell az ázsiai fegyelmezett hozzáállásból. Korlátozzuk gesztusainkat, tartsuk meg a lehető legnagyobb fizikai távolságot egymástól, ha tehetjük, dolgozzunk otthonról és nem menjünk sehová: ezek a lépések teszik lehetővé ugyanis egészségünk megőrzését és a lehető leggyorsabb visszatérést a megszokott mindennapokba.

A Bureau Veritas egy közel kétszáz éves cég, amely a történelem során több kihívásokkal teli nehéz pillanatot élt át. A miénk egy szilárd vállalat, hatékony eszközökkel és elkötelezett szakemberekkel. Szeretném megerősíteni Önöket abban, ahogyan eddig is, mindig támogatjuk egymást és ügyfeleinket.

Együtt leküzdjük ezt a válságot, és még erősebbé válunk.

Kérjük, figyeljenek egymásra és tartsanak be minden előírást, hogy biztonságban legyenek, amíg nem fordul jobbra a helyzet.