BRCGS winner

A Bureau Veritas lett az év tanúsító szervezete a BRCGS-nél

2022. 03. 1

A BRCGS éves élelmiszerbiztonsági konferenciáján, 2022. februárjában a Bureau Veritas Certification elnyerte a 2022-es Év Tanúsító Szervezete díjat.

A márka- és fogyasztóvédelem vezető szereplőjeként a BRCGS Food Safety Europe Awards elismerése jelentős eredmény, mely bizonyítja a Bureau Veritas Certification elkötelezettségét az élelmiszerbiztonság folyamatos fejlesztése iránt.

„A Bureau Veritas-nál roppant büszkék vagyunk arra, hogy a BRCGS 2022-es év Tanúsító Szervezete címet elnyertük.” – mondja Laure-Anne Mathieu, a Bureau Veritas Certification Global Food Audit menedzsere. „Az 57 országban működő, csaknem 200 auditorból álló kiterjedt hálózatunk egyesíti az iparági szakértelmet a szabályozási know-how-val, a sikeres auditok és a tanúsítások elvégzése érdekében, amelyek segítik ügyfeleinket az élelmiszerbiztonsági kiválóságban az egész ellátási láncban. De nem állunk meg itt! Az élelmiszeripar globális vezető szereplőjeként folyamatosan fejlődni szeretnénk annak érdekében, hogy továbbra is támogathassuk ügyfeleinket minőségi és biztonsági kihívásaik eredményes teljesítésében.”

FEDEZZE FEL ÉLELMISZERBIZTONSÁGI TANÚSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSAINKAT

BRCGS award