Global CSR

A Bureau Veritas csatlkozott az ENSZ Globális Megállapodásához

2024. 03. 20

A Bureau Veritas büszkén jelenti be, hogy tagja lett az ENSZ Globális Megállapodásának, a világ legnagyobb társadalmi felelősségvállalással (CSR) kapcsolatos kezdeményezésének. Ezzel a lépéssel a Csoport megerősíti elkötelezettségét az önkéntes kezdeményezés tíz alapelvének betartása mellett, amely az emberi jogok, a munka, a környezetvédelem és a korrupció elleni küzdelem egyetemes alapelveinek előremozdítására törekszik.

Ezek a kötelezettségvállalások természetes részét képezik a Bureau Veritas stratégiájának, amely a CSR-t és a fenntarthatóságot az értékteremtési modell központi elemévé teszi.

Az ENSZ Globális Megállapodáshoz való csatlakozás szintén új lépést jelent a Bureau Veritas Csoport felelősségvállalása iránti elkötelezettségében. A jobb munkahely, a jobb környezet és a jobb üzleti gyakorlatok kialakítására irányuló meglévő erőfeszítései teljes mértékben összhangban vannak a Global Compact tíz alapelvével és az ENSZ 17 fenntartható fejlődési céljával.