occupational safety coordination

Munkavédelmi szolgáltatások, építési munkavédelmi koordináció

Munkavédelmi megfelelés biztosítása az építkezési helyszíneken

KIHÍVÁS

Az épületek és létesítmények építési munkálatai magas kockázatú tevékenységek, ahol komoly balesetek következhetnek be. Azokon a helyszíneken, ahol több kivitelező egyszerre dolgozik, különösen összetett környezet jön létre, több szinten kockázati tényezők merülnek fel. A helyszínen dolgozók védelme érdekében ismerni kell a kockázatokat és a kockázatok lehetséges súlyosságát. Nagyon fontos, hogy ezeket a kockázatokat proaktív módon kezeljék, így elkerüljék a baleseteket.

VÁLASZUNK

Munkavédelmi tanácsadásaink ügyféligényre szabottak, kiterjednek az alkalmazandó jogszabályok követésére és magyarázatára, munkahelyi kockázatértékelés elkészítésére, munkavédelmi szabályzatok kialakítására és munkavédelmi megfelelőség ellenőrzésre egyaránt, ez utóbbi magában foglalja a jogszabályi-, ügyfél- vagy vevői előírásoknak való megfelelést és a kapcsolódó auditok lefolytatását.

Szolgáltatásainkat előszeretettel választják retailer-ek és retailer láncok, szállodák és szálloda láncok, illetve speciális ipari tevékenységet végző cégek.

Munkavédelmi site koordináció

Az építési munkahelyeken és az építési folyamatok során megvalósítandó minimális munkavédelmi követelményekről szóló 4/2002. (II. 20.) SzCsM-EüM együttes rendelet alapján végzünk munkavédelmi koordinációt az építési helyszínen.

A munkavédelmi koordinátor a minimális munkavédelmi követelményeken túl a vevői vagy építtetői egyéb követelményeknek való megfelelést is elősegíti.

Munkavédelmi koordinátoraiknak nagy tapasztalata van az építési projektekben, képesek egyidejűleg számos alvállalkozó egy időben történő biztonságos munkáját koordinálni, felügyelni. A biztonsági és egészségvédelmi terveket az építkezés egyes fázisainak megfelelően alakítjuk ki.

Kérjen ajánlatot

Tovább