tablet second party inspection

Második feles inspekciók

Második feles inspekcióinkkal (second party inspection) és expediting szolgáltatásainkkal teljes körűen támogatjuk a beszerzési folyamatokat.

Beszállítói műszaki értékeléseket és második feles inspekciókat végzünk a gyártóknál (amelyek a legyártott termék- berendezés végső ellenőrzését illetve a gyártás során történő ellenőrzéseket is lefedik). Igény szerint mindez expediting szolgáltatással is kiegészül, melynek során folyamatosan ellenőrizzük a gyártás előrehaladását, a gyártáshoz szükséges anyagok rendelkezésre állását és a szükséges erőforrások biztosítottságát a gyártónál.

Ezeket a tevékenységeket a következő termékekre végezzük el: alapanyagok, féltermékek, kovácsolt darabok, lemezek, csövek, acélszerkezetek, tankok és nyomástartó edények, gépi berendezések, forgógépek, transzformátor telepek, elektromos berendezések és vezérlő berendezéseik.

CAPEX/OPEX projektek tulajdonosainak, EPC-k; beszerzési láncban megrendelőként jelen lévő szervezeteknek ajánljuk szolgáltatásainkat.

Megrendelőink kérésére majd minden országban helyi inspektorokkal állunk rendelkezésre. Igyekszünk minden esetben a lehető legköltséghatékonyabban dolgozni. Bármely külföldi inspekció esetén a magyar iroda szerződő irodaként (contracting office) biztosítja a megfelelő országban a szervezést a helyi szolgáltató egységgel (performing office).

A második feles inspekciók megszervezését rövid határidővel vállaljuk, az inspekciókról egy napon belül riportot állítunk ki.

A Bureau Veritas inspektorait egységes kvalifikációs- és képzési rendszerben támogatja.

Kérjen ajánlatot

Tovább