car park

Finanszírozott készletek ellenőrzése

AZ ÖN KIHÍVÁSAI

Az egyre intenzívebb globalizáció miatt az elmúlt években a gépjárműgyártók átszervezték a világ különböző pontjain működő üzemeiket. Az optimális költségelosztás érdekében gyakran egyes országokat bizonyos modellek gyártására állítanak rá. Ennek elkerülhetetlen következménye, hogy egyre többször kerül sor a gépjárműveknek az előállító országból a fogyasztói piacra történő szállítására. A szállítás miatt ezek a járművek a beszállítói lánc minden szakaszában ki vannak téve különböző mértékű sérüléseknek. A sérülések javítási költségein kívül az események (incidensek) költséges mellékhatásokkal is járhatnak: késve érkezik az áru a vevőhöz, nőnek a biztosítási költségek és az esemény negatívan hat a gyártó imidzsére.

VÁLASZUNK

Szolgáltatásaink között szerepel a gépjárműkészletek ellenőrzése, továbbá minden típusú alapanyag, félkész termék és késztermék, finanszírozott termelőeszköz ellenőrzése.

A banki finanszírozásban létrehozott CAPEX projektek megvalósítása során ellenőrizzük a finanszírozási lépcsőknek megfelelő készültséget, különös tekintettel azokra az elemekre, amelyek a finanszírozó számára fontosak és a finanszírozó kockázatát csökkentik.

Kérjen ajánlatot

Tovább