construction

Építőipari műszaki ellenőrzés

Minden építkezési beruházás számos kockázattal jár befektetői és kivitelezői részéről egyaránt. A meglévő épületek, létesítmények fenntartása állandó odafigyelést követel az üzemeltető oldaláról.

A határidők betartása, szakszerű eljárás a hatóságokkal, beszállítókkal szemben, a vonatkozó minőségügyi-, környezetvédelmi és egészségügyi szabályoknak való igazolt megfelelés, a kockázatok hatékony kezelése mind olyan tényezők, melyek a gazdaságos és jó hírnevet biztosító beruházásokat jellemzik. Mindezek megfelelő menedzsmentjéhez szakértő partnerre van szükség.

Legyen akár ipari vagy infrastrukturális létesítmény, üzem, logisztikai központ, kereskedelmi célú építmény, iroda- vagy lakóépület, a Bureau Veritas az engedélyeztetéstől az üzemeltetésig, műszaki audittól a munkavédelem vizsgálatáig számos területen segíti a beruházás hatékony működését és mielőbbi megtérülését.

Szolgáltatásaink:

  • tervellenőrzés,
  • műszaki ellenőrzés a megbízó oldalán,
  • továbbá a 191/2009. (IX. 15.) az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló kormányrendeletben szabályozott építési műszaki ellenőri feladatok ellátása.

Emellett 10 éves garanciához kötődő építési műszaki ellenőrzést (IDI- Inherent Defect Insurance) is végzünk, alapvetően az építtetők oldalán nyújtott szolgáltatásként. Mindez azt hivatott elősegíteni, hogy az építtető biztosítást - adott esetben viszont biztosítóval támogatott biztosítást -  tudjon kötni az épület állékonyságára, így különös tekintettel az alapozásra, szerkezetre, a külső burkolatra, tetőszerkezetére és víz elleni szigetelésre, mely megfelelő védelmet biztosít a külső környezeti hatások ellen.

Tevékenységünk meglévő épületek és építmények statikai ellenőrzésére és teljes felmérésére (Due Diligence Assessment) is kiterjed.

Kérjen ajánlatot

Tovább