CSR

TÁRSADALMI- ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A vállalatok erősödő elkötelezettsége a felelősség iránt új kihívásokat jelent a profitábilitás és elszámoltathatóság terén. Az új követelményeknek való megfelelés új tevékenységeket teremt és mind szervezeti,mind menedzsment kérdésekben érinti a vállalatot.

A Bureau Veritas Magyarország Kft vállalatként, és minden egyes munkatársunk egyénileg is számításba veszi tevékenységének a közösségre, az emberekre, a környezetre és az üzletre gyakorolt hatását.

Társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalási stratégiánk részeként kollégáinkkal közösen szervezünk önkéntes programokat, irodánk működésének környezetvédelmi terheit pedig igyekszünk minél kisebbre csökkenteni.

A CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) tevékenység mindig is központi kérdés volt a Bureau Veritas csoportnál. A QHSE (minőség, higiénia, biztonság és környezet) szektor egyik világvezetőjeként, egyre innovatívabb szolgáltatásokat fejlesztünk a társadalom igényeinek kielégítésére. Ezért a század nagy ökológiai és társadalmi kihívásaival szembesülve szakértelmünket a fenntartható és biztonságos fejlődés szolgálatába helyezzük. Konkrét kezdeményezések révén elkötelezettek vagyunk a sokféleség, a nemek közötti egyenlőség és az egyének alapvető tiszteletben tartása mellett az üzleti életben is.

Globális CSR stratégiánkról és az ehhez kapcsolódó aktuális programjainkról itt olvashat.