Eper tövön

ISO 22000 szabványismeretek tanfolyam

Célok
A résztvevők megismerik az élelmiszerbiztonság- irányítási szabvány felépítését és követelményeit. A tanfolyam hasznos ismereteket nyújt az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer elméleti koncepciójától, az élelmiszeripar minden területére alkalmazhatóan.

Kinek ajánljuk?
Elsősorban minőségügyi és élelmiszerbiztonsági területen dolgozó szakemberek, valamint az élelmiszerbiztonság- irányítási rendszerek kialakításával foglalkozó, illetve azok alkalmazásában közreműködő munkatársak számára.

Előfeltételek
A HACCP szabvány legalább alapszintű ismerete elősegíti a kurzus hatékony elvégzését.

Tematika

  • Az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszer alapkoncepciója
  • Az ISO 22000 szabvány felépítése
  • Az ISO 22000 szabvány alapkövetelményei
  • Kapcsolódás más szabványokhoz (ISO 9001, HACCP)
  • Gyakorlatok

A résztvevők értékelése
A résztvevők folyamatos értékelése a gyakorlatokban mutatott részvételük alapján. A tanfolyamon vizsga nincs.

Időtartam
1 napos tanfolyam

​​​​​
Gyakorlati tudnivalók: TANFOLYAM NAPTÁR és ONLINE JELENTKEZÉSI LAP