Food safety management systems vezető auditor tanfolyam (IRCA)

Célok
A kurzus célja, hogy a hallgatók megszerezzék az ISO 19011, ISO / IEC 17021, ISO 22000 és ISO 9001 szabványoknak megfelelően, az első, második és harmadik fél általi sikeres auditok lefolytatásához szükséges tudást és készségeket, emellett teljes képet kapjanak az élelmiszerbiztonsági rendszerek követelményeiről, azoknak való megfelelésről.

Előfeltételek
Az ISO 22000, ISO 9001 és HACCP szabványok ismerete, élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer belső auditjában való részvétel/közreműködés.

Kinek ajánljuk?
Olyan szakemberek számára, akik gyakorlati tapasztalattal és felkészültséggel rendelkeznek legalább egy élelmiszeripari szakmában, és akik az ISO 22000 élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer kiépítéséhez, auditálásához kívánnak vezető auditori ismereteket szerezni. 

Tematika

  • Élelmiszerbiztonsági kérdések
  • Az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerek áttekintése 
  • Auditor technikák
  • A menedzsment felelőssége
  • A megfelelő kommunikáció
  • Biztonságos termékek tervezése
  • Élelmiszerbiztonsági rendszerek fejlesztése
  • Akkreditációs kérdések (ISO 17021, ISO 22003) Auditor kompetencia (ISO 19011, CQI-IRCA normák)
  • Gyakorlatok, esettanulmányok, audit szituációk, szerepjátékok

A résztvevők értékelése
A résztvevők teljesítményének folyamatos értékelése elméleti és gyakorlati szempontok alapján. A tanfolyam két órás írásbeli vizsgával zárul.

Időtartam
5 napos tanfolyam

Ár: 220 000 HUF+ÁFA/fő