training cover

Tanfolyamok a Bureau Veritas-nál

Akkreditáció és képzések Magyarországon

Magyarországon különös hangsúlyt fektetünk az irányítási rendszerek és szabványok bevezetéséhez, működtetéséhez és továbbfejlesztéséhez szükséges speciális szaktudás átadására. A már meglévő ismeretek szintjétől függően alapismereteket nyújtó vagy továbbképző tanfolyamokat is ajánlunk.

Egy átfogó képzési program minden vállalatnál fontos szerepet kap, a cég méretétől és profiljától függetlenül.  A jól képzett és szerzett ismereteiket megfelelően hasznosító munkatársak komoly versenyelőnyt jelentenek minden üzleti szektorban. Érdemes minden munkavállalónak saját céljaira és igényeire szabott oktatási formát keresni, hiszen akkor eredményes igazán az oktatás, ha a résztvevők később mindennapi munkájuk során is gyakorolják az ott szerzett tudást és készségeket.

Több mint 70 országban
3500 tanfolyam
Több mint 500 000 résztvevővel

Szaktudás és módszer

Oktatóink átfogó elméleti tudással rendelkező, hosszú ideje az adott képzéssel kapcsolatos területen tevékenykedő szakemberek. A képzésekhez tananyagot és szakirodalmat biztosítunk, valamint az elméleti ismeretek nyújtása mellett gyakorlati feladatokkal, esettanulmányokkal, workshop-okkal segítjük a hatékony tanulást. Az egyes tréningeket kisméretű csoportokban, 4-15 jelentkező részvételével tartjuk, a hatékonyság növelése érdekében.

Lehetőségek- Nyílt vagy kihelyezett tréning

Tanfolyamokat tartunk nyílt formában, mindenki számára elérhetően, ahol a különböző gazdasági területeken működő vállalatokból érkező résztevők megoszthatják egymással szakmai tapasztalataikat és ötleteiket.

Kihelyezett képzéseinket kifejezetten az adott vállalat igényeinek megfelelően, kényelmesen az adott munkakörnyezetben nyújtjuk a munkatársaknak.

Online képzések

Egyes tanfolyamainkon online módon is lehetőségük van részt venni, melyhez nem szükséges semmilyen programot vagy alkalmazást letölteniük. Az online oktatás interaktív módon zajlik, kérdezhetnek az oktatótól és gyakorlati feladatokat oldhatnak meg. Kényelmesen, otthonukból vehetnek részt a képzésen, mindezt költséghatékonyan, utazási idő nélkül.

Nemzetközi elismertség

Vezető auditori tanfolyamainkat az IRCA (International Register of Certified Auditors), a világ legnagyobb auditor tanúsító testülete regisztrálta, mely garancia az elvégzett tanfolyam elismertségére és a minőségre.

Mérhetőség

A tréning végén az elsajátított tudásanyagot tesztekkel ellenőrizzük, ugyanakkor magunkat is értékeljük egy, a hallgatók által kitöltött kurzusértékelő teszttel.


 
Felnőttképzési szolgáltatások

A Bureau Veritas felnőttképzési intézményként a B/2020/005027 nyilvántartási számon van regisztrálva.

Az alábbi felnőttképzési szolgáltatásokat nyújtjuk az érdeklődőknek:

1. Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás,

amely az érdeklődő igénye szerint, személyesen vagy írásban történik a képzési menedzser közreműködésével.

2. Előzetes tudásszint felmérése,

a jelentkező kifejezett igénye alapján a képzést megelőzően, az oktatóval  történő személyes konzultáció keretében, vagy írásban a Bureau Veritas  székhelyén.

A felmérés eredménye alapján döntünk az előzetes tudásszint beszámításáról.

A felmérés eredményét és a képzési idő rövidítésével kapcsolatos döntést az igénylővel írásban közöljük.

Az előzetesen megszerzett tudás elismerésének módja: látogatási kötelezettség alóli felmentés az adott programmodul egészére vagy egyes részeire, de a képzés teljes költségét ebben az esetben is meg kell fizetni.

Gazdálkodó szervezetek által delegált jelentkezők esetében kifejezetten csak a delegáló szervezet megrendelése alapján vehető igénybe a látogatási kötelezettség alóli felmentés.

Az előzetes tudásszint felmérésének díja 25 000 Ft +ÁFA/fő.

Amennyiben felnőttképzési szolgáltatásainkat igénybe kívánják venni, szíveskedjenek felvenni a kapcsolatot irodánkkal. Az előzetes tudásszint felmérésére vonatkozó igényüket jelezhetik a tanfolyami jelentkezési lapon is.

Várjuk Önt is képzéseinken!

 

Kérjen ajánlatot

Tovább

Kapcsolat- Képzések

Tel.: +36 1 802 6900

E-mail: budapest@hu.bureauveritas.com, kinga.szalai@bureauveritas.com