BRC Food alapismeretek tanfolyam

Célok
Az áruházláncok élelmiszer-beszállítói számára kötelező szabványok nemcsak a nagy élelmiszerláncok számára hasznosak. Ezen rendszerek alkalmazása a beszállító cég számára is előnyös, hiszen hatékonyabbá válik a termelés, a hibák elkerülésével csökkenthetők a költségek, és a biztonságos termék hosszútávon vevői bizalmat épít. A tanfolyam megismerteti a résztvevőket a szabvány értelmezésével.

Kinek ajánljuk?
Elsősorban minőségügyi és élelmiszerbiztonsági területen dolgozó szakemberek, valamint az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszerek kialakításával foglalkozó, illetve azok alkalmazásában közreműködő munkatársak számára.

Tematika

  • Az élelmiszerbiztonság-irányítási rendszer alapkoncepciója
  • A BRC Food szabvány alapkövetelményei, értelmezése
  • Kapcsolódás más szabványokhoz (ISO 9001, HACCP, ISO 22000, IFS Food)
  • Gyakorlatok, esettanulmányok


A résztvevők értékelése
A résztvevők teljesítményének folyamatos értékelése elméleti és gyakorlati szempontok alapján. A tanfolyamon vizsga nincs.

Időtartam
1 napos tanfolyam

Ár: 32 500 HUF+ÁFA/fő